Sødt og sundt

Det ER faktisk muligt at nyde en dessert uden at opbruge hele kaloriekontoen – på SundMums.dk finder du opskrifter til desserter og søde sager, der både er sunde og smager himmelsk. Ingen siger, det skal smage sundt for at være sundt…

Til alle

Du behøver ikke være på kur eller inkarneret sundhedsfreak for at vælge et sundere alternativ til den søde tand. SundMums.dk er siden med opskrifter til alle, der både vil ’blæse og have mel i munden’ – eller spise sødt uden at det er for usundt. Smagen er vigtig og en chokoladekage skal naturligvis smage af chokoladekage… men til det findes der heldigvis mange opskrifter. Også de sundere af slagsen. Har du spørgsmål undervejs er du velkommen til at efterlade en kommentar under opskriften, du afprøver, så hjælper vi gerne.

Find din dessert

Gå på opdagelse på SundMums.dk og lad dig inspirere af nye måder at bruge ingredienser på, find netop den opskrift du søger eller afprøv alternativer til de måder, du plejer at lave en bestemt dessert eller kage på. Siden er inddelt i forskellige nemme måder at søge på, både i overordnede kategorier og pr. ingrediens. Der er ikke en endeløs mængde af opskrifter, hos SundMums.dk handler det nemlig om kvalitet frem for kvantitet – men siden udvides naturligvis løbende med nye spændende opskrifter. Afprøv opskrifterne! Du behøver jo ikke fortælle familien, at nogle af kalorierne i yndlingsdesserten eller fødselsdagskagen er blevet erstattet af sundere alternativer – de kan garanteret ikke smage det.

På den sikre side

Alle opskrifter på SundMums.dk er gratis – siden lever af reklamer og link til andre sider. Et godt spamfilter fra f-secure sikrer dig mod uønskede spammails og andre ting, der ofte hægter sig på din søgninger på nettet. Holder du dig på SundMums.dk behøver du ikke frygte noget, men vi er altid hellere selv på den sikre side – både når det gælder IT-sikkerhed og kvaliteten af vores opskrifter – og den sikkerhed anbefaler vi med glæde videre til vores læsere. Du har et valg – vælg med sund fornuft.  

Bag med smag

Et overordnet koncept hos SundMums.dk er ikke at gå på kompromis med smagen – nok kan en brownie bages på en sundere måde, men den skal stadig smage af brownie og pandekagerne skal stadig smage af pandekager. Fordi opskrifterne er henvendt til alle skal opskriften også levere varen til glæde for alle. Hvorfor kalde en sund snack for Snickers bar, hvis den ikke smager af Snickers? For dig, der foretrækker bagværk uden gluten, er mulighederne mange på SundMums.dk. Vi har ikke ét, men flere forskellige alternativer til bagning uden gluten.

Gem bananerne!

Og så er der det der med de alternative ingredienser – alt bagværk behøver ikke bestå af fløde, smør og sukker – bananer eller endda sorte bønner kan også udgøre en sund ingrediens, der har samme funktion som én af de traditionelle ingredienser i bagning. Har du nogle overmodne bananer, så brug dem i din næste opskrift fra SundMums.dk – du vil undre dig over, hvor skønt de sunde frugter både søder og skaber den eftertragtede cremede konsistens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Proudly powered by WordPress | Theme: Looks Blog by Crimson Themes.