Bagved Sundmums

Velkommen til,

Sundmums.dk skal være stedet, hvor du går hen når du gerne vil have sunde opskrifter på dessert, kager og slik. Det skal være din faste følgesvend, når sliksulten melder sig både fredag og onsdag aften, men livremmen ikke nødvendigvis behøver at følge med. 

Sundmums.dk indeholder ikke en voldsom mængde opskrifter, men vores fokus er på at udvide løbende. Men da der kun er tale om et hobby-projekt, vil der kun blive tilføjet nye opskrifter i weekeden.

Målsætning,

Da vi gik i gang med bloggen/hjemmesiden, der havde vi et fokus for denne – nemlig at vi skulle skabe opskrifter der ikke gik på kompromis med smagen. Ofte ses det, at man f.eks. er på “kur” (hader det ord), hvor man savner en bestemt dessert så meget, at man forsøger at skabe noget “tæt” på. Men det kommer bare aldrig tæt på, og smager elendigt. 

Derfor er fokus med sundmums.dk ikke at skabe en sund udgave af dit og dat, men at skabe opskrifter på sunde desserter og søde sager, som ikke altid tager udgangspunkt i en eksisterende “ikk”-sund opskrift.

Du har set os her,

Der er flere onlinemedier, som har fundet interesse i SundMums.dk, som med rigtig mange andre gode medier. Derfor er vi selvfølgelig benævnt på disse hjemmeside. Dette kan du se som blåstempling af vores hjemmeside – eller lade opskrifterne tale for sig selv.

Proudly powered by WordPress | Theme: Looks Blog by Crimson Themes.