Tæt på at være verdens bedste pizzasnegle

Pizzasnegle er en god bageopfindelse. Så god, at når du først har bagt dem en gang, bliver de nærmest fast inventar i dit hjem. Især børn er vilde med pizzasnegle, men de voksne viger nu heller ikke tilbage for at nuppe et par pizzasnegle i hånden, hvis de står på bordet. De er ikke til at stå for. De smager nemlig lige så godt, som de dufter og ser ud.

Pizzasnegle er populære

Pizzasnegle er velegnet til mange lejligheder. Til at stille den hurtige sult derhjemme. Til en børnefødselsdag. Mens du er på farten. Til en hyggelig skovtur. Til madpakken. Og mange, mange andre lejligheder. Det er dig, der bestemmer, hvor de skønne pizzasnegle nydes henne. Bag dem og put dem i fryseren. Så har du altid lækre pizzasnegle lige ved hånden. De er altid som friskbagte og kan nydes både kolde og lune.

En ny favorit

Med denne opskrift er vi sikre på, at du har fundet en ny favorit. Bløde, luftige og lækre pizzasnegle – hver gang. Du vælger selv, hvilket fyld du vil have på. Der er frit valg på alle hylder. Vi har givet dig et eksempel på, hvad du kan putte på, men de mange andre lækkerier vil også give dig velsmagende pizzasnegle. Opskriften er simpel at følge, så overvej at gøre bagningen til en familieaktivitet. Dejen er nem at lave og nem at arbejde med. Små børnehænder kan uden problemer være med til at ælte, rulle og skære. Børnene vil elske, hvis du spørger, om de vil være med.

[yumprint-recipe id=’3′][yumprint-recipe id=’4′] 

 

One thought on “Tæt på at være verdens bedste pizzasnegle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Proudly powered by WordPress | Theme: Looks Blog by Crimson Themes.