5 køkkenmaskiner du skal eje i 2018

Teknologien udvikler sig helt ekstremt, hvilket den også gør i køkkenet. Der er i dag kommet så hulens mange køkkenmaskiner der kan gøre alting utrolig let for dig.

Så hvis du ikke har fulgt med på hvad der er nyt og hvad der er yt – mest nyt, så får du her 5 køkkenmaskiner du ikke vidste du har brug for i 2018.

Phillips Viva Airfryer health fryer

Navnet ligger måske ikke lige i mundvigen, men det gør dét den kan gøre for dig.

Vi elsker alle sammen friture, men vi ved samtidig at det er utrolig usundt. Det er i dilemma for os, men her kommer Philips med noget revolutionerende.

Hvad nu hvis du kan spise usundt – men hvor det er sundt?

Denne maskine kan lave de bedste pommes frites med hele 80% mindre fedt, som der er mindst lige så sprød som dem du har fået ved den lokale grillbar.

Panasonic MJ-L500 Slow Juicer

Juice og smoothies er simpelthen bare et hit. Det er ved at slå gammeldags læskedrik i form af sodavand med abrikos og hindbær af banen – det er særligt en maskine som passer i den danske sommer 2018, hvor vi nærmest slår varmen i de nærmeste charter-destinationer.

Hvis du skal have en god juicer med en god motor der ikke brænder sammen efter et par omgange, så har du svaret her. Dette gør den ved programmet der netop hedder ”slow juicing”, hvor den sørger for at få det hele med i et roligt tempo.

Sage Smart Kettle BKE820UK

Nej, det har ikke nødvendigvis noget med fitness at gøre, bare fordi den hedder Kettle. Med en kapacitet op til 1,7 liter, med variabel temperatur mellem 80 og 100 grader, samt hele to vanstandsindikatorer, får du her den ultimative elkedel der slukker helt automatisk.

Denne elkedel har en funktion der hedder ”Keep warm” som kan holde væsken varm i helt op til 20 minutter. Og så er den bare utrolig pæn at se på også.

Morphy Richards Sear and Stew Compact

En minimalistisk ekstern kogeplade der har 3 varmeindstillinger, kan rumme 4,5 liter og som samtidig er utrolig pæn at have i køkkenet.

Hvis du ikke skal lave noget helt vildt til aftensmaden, så kan du lige så godt bruge denne lille laban. Du sparer lidt på energien, du gør det lettere for dig selv at kokkerere og så er det bare nogle gange rart med en ekstra kogeplade, hvis der skal laves mad til flere

KitchenAid Nespresso Artisan

Kaffe er med garanti også en del af dit liv, i en større eller mindre grad, og af alle de maskiner der findes, kan det være svært at finde den rigtige.

Denne nespressomaskine har et tryk på 19 bar, ved brygning af kaffen, hvilket gør den utrolig ren. Og så kan den dumme hele 1,4 liter vand, hvilket er meget af en nespressomaskine.¨

Skrevet i samarbejde med kviklanet.dk – steder hvor du får inspiration omkring hvilket lån du skal tage, når du står og mangler det nyeste udstyr til dit køkken. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Proudly powered by WordPress | Theme: Looks Blog by Crimson Themes.