Pink Velvet Cupcakes

Bagning, Dessert, Kager | February 16, 2017 | By

Disse fløjlsagtige cupcakes laves nemt fra én skål, og resultatet er super flotte, lækre og – ikke mindste – nemme at lave kager. De er perfekte til den overstået Valentinsdag – så gem opskriften til næste år! Men kan selvfølgelig nydes på en hvilken som helst dag – og måske i selvskab med en række veninder til en tøseaften.

Selvom cupcakes endnu ikke er noget, som vi gør særlig meget i i Danmark, så burde vi gøre det mere! For de er den perfekte portionsstørrelse, de er sjovt at dekorere og de er langt mindre skræmmende at lave end en fuldskabt lagkage, med et utal af lag i forskellige sammensætninger. Og bedst af alt, disse Pink Velvet Cupcake matcher mit nyindkøbte glitter og pink cover.

Det kan syntes lidt skræmmende, at skulle tilføje frugtfarve til dine cupcakes – og særligt når det svulme op. Det færdige resultat er så oplysende i dit køkken, at det kan være lidt svært spise dem – men også kun lidt.

Som du ser lige om lidt, så er Pink Velvet Cupcakes super nemme at lave. Ingredienslisten er kort, og du kan nemt følge opskriften. God appetit.

Pink Velvet Cupcakes
Yields 12
Write a review
Print
Prep Time
20 min
Cook Time
15 min
Total Time
1 hr
Prep Time
20 min
Cook Time
15 min
Total Time
1 hr
Cupcakes
  1. 1 1/4 kopper mel
  2. 3/4 tsk bagepulver
  3. 1/4 tsk bakingsoda
  4. 1/4 tsk salt
  5. 1/2 kop sukker
  6. 1/2 kop smør, (koldt & skåret i stykker)
  7. 2 æg
  8. 1 tsk vanilje
  9. 1/2 kop kærnemælk
  10. 6-8 dråber pink frugtfarve
Flødeost frosting
  1. 115 gram flødeost, blødgjort
  2. 115 gram (1/2 kop) smør, blødgjort
  3. 3 kopper pulveriseret sukker
  4. 1 tsk vanilje
  5. 1-2 spsk fløde (18%+)
Instructions
  1. Forvarm ovnen til 350. Opstil en pande med cupcake-forme (papir).
  2. I en stor skål pisker du mel, bagepulver, soda, salt og sukker sammen. Tilsæt smør og forsæt indtil blandingen ligner grove krummer og smørstykkerne ikke er større end ært.
  3. Tilsæt æggene et ad gangen, blande efter hver tilsætning. Tilsæt vanilje, kærnemælk og rør indtil der er en fast form. Tilsæt pink frugtfarve og rør indtil dette er godt fordelt (og brug lidt ekstra tid, når du føler den er fordelt).
  4. Scoop dejen i den klargjorte pande med forme, og fylde bægrene 1/2 - 2/3 fuld. Bages 15 - 18 minutter, eller indtil toppene ligger sig ved berøring. Fjern panden fra ovnen og lad kagerne afkøle.
  5. For at lave frosting, tilsæt flødeost og smør til en mellemstor skål og omrør indtil denne er glat. Tilføj det pulveriserede sukker, vanilje og forsæt. Tilsæt piskefløden og forsæt indtil den er let og luftigt (tilsæt løbende). Tilføj til de færdige og kolde cupcakes, og pynt dem som du ønsker.
Sundmums http://sundmums.dk/

Comments

Be the first to comment.

Leave a Comment

You can use these HTML tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>