Marengs med en masse bær

Bagning, Dessert, Kager, Sunde opskrifter | November 25, 2018 | By

Vi går foråret i møde og selvom der går noget tid til, at vi selv kan hente bærerne ude i haven, så går der heldigvis ikke så længe, før supermarkederne bugner med friske bær. Det er meget forskelligt man kan bruge bær til i sit bagværk, da det giver en dejlig friskhed og naturlig sødme, så man kan spare lidt mere på sukkeret.

Man kan også sagtens bruge alternativer til sukker, som f.eks. sukkererstatningen Sukrin, som ikke indeholder så mange kulhydrater. Smagen bliver aldrig helt den samme, men f.eks. til denne lækre marengs fungerer det rigtig godt. Mange er mange for at lave marengs, men det er så nemt og virkelig virkelig lækkert – især når man tilføjer en masse bær!

Marengs er både nemt og virkelig lækkert – og så er det en sikker vinder hos både børn og voksne! Så mangler du en god og let kage til den næste familie komsammen, så er dette en sand vinder.

Find inspiration til hvordan du kan lave denne opskrift, så du overholder lige netop den slankekur eller livstil, du sværger til på slankekur.dk.

Print Recipe
Marengs med en masse bær
Servings
Ingredients
Servings
Ingredients
Instructions
  1. 1. Kom bagepapir på to bageplader, smør det godt med smør eller olie og tænd ovnen på 160 grader.
  2. 2. Pisk æggehvider sammen med din flormelis/sukkererstatning til den er fuldstændig stiv – regn med godt 10 minutter. Pas på ikke at piske for længe, da dejen så godt kan blive grynet.
  3. 3. Fordel marengs dejen på de to bageplader, så du har to flotte bunde – formen er efter fantasi. Bag dem i ovnen i ca. 1 time til de er sprød på ydersiden og har fået et gyldent skær. Sluk for ovnen og tag bundene ud.
  4. 4. Lad nu bundene afkøle til næste dag eller i hvert fald 4 timer.
  5. 5. Pisk fløden til den har den ønskede konsistens og kom evt. vanilje i. Fordel fløden på den ene bund og pynt med en masse forskellige lækre bær. Lig den anden marengs bund ovenpå, og gentag.
  6. 6. Pynt med lidt frisk mynte og så er den klar til servering.

Comments

Be the first to comment.

Leave a Comment

You can use these HTML tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Marengs med en masse bær

February 25, 2018 | By

Print Recipe
Marengs med en masse bær
Servings
Ingredients
Servings
Ingredients
Instructions
  1. 1. Kom bagepapir på to bageplader, smør det godt med smør eller olie og tænd ovnen på 160 grader.
  2. 2. Pisk æggehvider sammen med din flormelis/sukkererstatning til den er fuldstændig stiv – regn med godt 10 minutter. Pas på ikke at piske for længe, da dejen så godt kan blive grynet.
  3. 3. Fordel marengs dejen på de to bageplader, så du har to flotte bunde – formen er efter fantasi. Bag dem i ovnen i ca. 1 time til de er sprød på ydersiden og har fået et gyldent skær. Sluk for ovnen og tag bundene ud.
  4. 4. Lad nu bundene afkøle til næste dag eller i hvert fald 4 timer.
  5. 5. Pisk fløden til den har den ønskede konsistens og kom evt. vanilje i. Fordel fløden på den ene bund og pynt med en masse forskellige lækre bær. Lig den anden marengs bund ovenpå, og gentag.
  6. 6. Pynt med lidt frisk mynte og så er den klar til servering.

Comments

Be the first to comment.

Leave a Comment

You can use these HTML tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>