Den korrekte varmekilde skaber stemningen til en romantisk middag

Alt det andet | February 24, 2018 | By

En romantisk middag skal bare være helt perfekt, for det er nemlig ikke altid lige let at skabe noget romantisk med mændene i dagens Danmark. Så når vi endelig skal på en romantisk middag, så skal alting helst spille så perfekt som muligt.

Der er selvfølgelig flere ting, der har indflydelse på selve det romantiske ved middagen, så som belysning drikkevarerne og det tøj vi har på. Men vi tænker sjældent over om hvorvidt, varmen har en indflydelse på det romantiske. Selvfølgelig er vi godt klar over, at det er svært at opretholde noget romantisk i minusgrader og omvendt i en sauna.

Den helt perfekte varmekilde til en romantisk middag er udelukkende noget levende. En brændeovn eller en pejs er de bedste varmekilder til det romantiske.

Men valget for at skabe det romantiske lys til middagen, er nemt at finde lige her– en biopejs er f.eks. en af de mere nye og moderne muligheder hertil. 

Derfor er en pejs og en brændeovn de bedste valg

Vi kan blive helt forblændet af pejsens ild, som vi også bliver i vores partners øjne. Det skaber en hyggelig belysning og en moderat ukontrolleret varme der omfavner os i selskabet.

Og så er der lyden … Kan du huske hvornår du sidst sad ved et bål og bare kiggede og lyttede til det? Der er noget helt udefinerbart fantastisk over det, som fortryller os mennesker – og det er altså noget en radiator ikke kan konkurrere imod. Til tider kan en radiator endda finde på at larme lidt, hvor det til forveksling kan lyde som en der slår på et metalrør med en hammer. Desuden, så kan varmen fra en radiator også blive tung for hovedet og derved føre til en lille hovedpine.

Vi kan vist blive hurtigt enige om at lyden at en hammer og et metalrør, kombineret med et snært af hovedpine ikke er en cocktail vi vil foretrække.

Men vi kan jo heller ikke bare bestemme at der skal være en brændeovn eller en pejs til vores middag. Hvis i har en romantisk middag derhjemme, så kan det være meget smart at sætte gang i stearinlysene. De gør nemlig at i ikke behøver så meget alternativt lys og det skal nu også nok varme rummet godt op.

Comments

Be the first to comment.

Leave a Comment

You can use these HTML tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>