Crema Catalana – den spanske dessert

Crema Catalana er en spansk vaniljedessert tæt relateret til Creme Brulee. Denne cremet dessert er lavet med mælk, fløde, æggeblommer, sukker, vanilje, appelsinskal og kanel. Så allerede på overflade kan du ses det, at der er tale om en meget lækker – og ikke mindste romantisk – dessert. Det kræver dog ofte en gasbrænder, men vi har dog et alternativt tip du kan bruge. 

Da desserten tilmed er hurtigt at tilberede, så du nemt sammensætte denne efter hovedretten, og overraske en af de nærmeste – som ikke behøver at være kæresten, da mor eller søster formentlig også vil blive glade for desserten.

Desserten nydes ofte i Spanien, til deres modstykke til farsdag, St. Joseph’s Day, som fejres d. 19 marts. Derfor er det ligeså en opskrift, der vil falde i god jord derhjemme på farsdag i juni.

[yumprint-recipe id=’28’]Og når du nu er i gang med at planlægge en romantisk aften, så husk at du til Black Friday i november, har mulighed for at købe gavekort til restauranter og oplevelsesgaver, billigt! Tjek f.eks. denne oversigt, som nemt giver et overblik over hvordan du overrasker de nærmeste.

De bedste gaver er selvfølge gaver som rammer maven! At invitere folk på restaurant er selvfølgelig den nemmeste måde, at give en anderledes gave på. Folk bliver både glade for gaven, når denne gives, men ligeså på et efterfølgende tidspunkt, når gaven faktisk skal nydes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Proudly powered by WordPress | Theme: Looks Blog by Crimson Themes.