Brombærmuffins

En af de store glæder ved sommeren er overflod af friske, lækre bær og muffins med bær smager altid godt. De skønne bær gør de hjemmebagte muffins bløde, saftige og lækre. Mens vi venter på sommer, kan frosne bær sagtens anvendes i denne herlige opskrift på muffins med brombær. Opskriften er med brombær men kan sagtens laves med blåbær, hindbær eller solbær, alt efter hvad man foretrækker.

Friske bær skal behandles forsigtigt og kan sagtens holde sig et par dage i køleskab efter køb. Skyl bærrene forsigtigt i koldt vand og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle.

Et godt trick når man bager med bær, især bløde bær som brombær og hindbær, er at lægge bærrene på en tallerken eller et stykke bagepapir, og stille dem i fryseren i en halv times tid, så bærrene bliver hårde og let frosne. Så går de ikke så let i stykker, når de vendes i dejen. Hvis du bruger frosne bær, så tag dem ud af fryseren i god tid. Tø dem op og lad dem dryppe af og stil dem så i fryseren igen fordelt på en tallerken, indtil de skal vendes i dejen.

[yumprint-recipe id=’5′] 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Proudly powered by WordPress | Theme: Looks Blog by Crimson Themes.