Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

20 kommentarer

 1. Louise D.

  Kan de ikke nemt fryses ned, tror du? De ser super lækre ud.

  • Benedikte

   Hm, jo, det vil jeg da bestemt tro, at de er :) måske man skal undlade chokolade på toppen.. Ved ikke om den bliver lidt mærkelig af nedfrysning?
   Og tak – det er de også!

 2. Lækre ser de i hvert fald ud, og så af fire simple ingredienser! De må prøves, når der bliver lejlighed til den slags og jeg bliver færdig med mit Projekt Sukkerfri…Måske man kunne erstatte noget af sukkeret med banan? :)
  – Betina //healthmyway.wordpress.com

  • Benedikte

   Tusind tak! Det er de også :) jeg har endnu ikke prøvet noget andet med disse.. Men overvejer dadler for ikke at få givet selve banansmagen til dem – men bananer kunne også være en mulighed :) men held og lykke med dit Projekt Sukkerfri!

   • healthmyway

    Arh ja, dadler er en god idé :)
    Mange tak!

    • Det var da så lidt – måske der skal noget bagepulver eller lignende i også, så de ikke bliver så klæge….. Måske :) sig endelig til, hvis du finder frem til noget godt!

 3. Gud, hvor ser det lækkert ud. Det må jeg lave!

  Nannakrautwald.blogspot.com

 4. Flotte billeder. Og muffinsne (siger man det?) ser også gode ud!

  • Tusind tak! Og hm, ja, ved faktisk ikke præcist hvordan man skal sige det 😀

 5. Ej, hvor ser det lækkert ud! :) Jeg er normalt ikke særlig god til at spise nødder, men de her muffins giver mig da lige en god grund til at gøre det! :)

  Knus fra Marie
  http://www.nemesisbabe.dk

 6. Mums, jeg fik lavet dine lækre nøddemuffins den anden aften. Jeg havde ikke hasselnødder, så jeg brugte en blanding af andre slags nødder, men de blev stadig rigtig gode! Tak for opskriften!

 7. Julie

  De ser super lækre ud! Dem vil jeg prøve at lave i morgen til mine veninder – men hvordan opbevarer du dem? I en plastikpose, papirpose, en glasbeholder, en plastikbøtte, under film eller staniol? Eller noget helt syvende? 😉

  • Tusind tak, det kan du da også roligt gøre, vil jeg sige 😉 jeg opbevarer dem enten i selve muffinformen(sådan en bageform), hvor de er i deres papir-muffinforme med staniol over eller i plastikbøtter eller i plastikposer 😉

 8. Er du tosset det lyder godt. Den skriver mig lige bag øret – nu går vi jo mod mørere tider, så må man gerne smovse lidt mere!

  http://www.fridasnyeflip.blogspot.com

 9. Lisa Storm Smedegaard

  De smager fantastisk! Tak Benno :)
  Jeg kan også anbefale, at lave dem til müslibar!
  Det er også fantastik som mellemmåltid eller med i madpakken :)