Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

16 kommentarer

 1. mmmmh, hvor ser de bare over lækre ud!

  //Maria Silje
  http://www.hairbymariasilje.dk/konkurrence-give-away

 2. De ser simpelthen SÅ lækre ud. Er det muligt at erstatte kokosolie.. Jeg ejer nemlig ikke lige sådan noget :)

  • Tak! Det er de også :) hm – det vil jeg nu sagtens tro, at man kan. Det giver bare en specifik smag, men prøv endelig!

 3. Omgomgomg, hvor ser det goooooooooodt ud! Smager de oigeså godt som de ser ud?

  http://Www.agoodiebag.blogspot.com

 4. De ser rigtigt gode ud…….man kan få en rigtig lækker neutral soya youghurt fra sojade, der er uden sukker og tilsætningsstoffer, som jeg tænker man kan bruge hvis man ikke kan tåle mælk og altså kan tåle soya:0)
  Disse muffins bliver da vist lige mit oktober projekt…..brombær er ikke til at stå for:0)

  • Ja, soyayoghurt kan være et godt alternativ til mælkeallergikere, som tåler soya :) nej, brombær er ikke til at stå for! Så det lyder som et godt projekt :)

 5. Maria

  Først og fremmest vil jeg gerne sige at din blog simpelthen er blevet så flot! Dejlige, store billeder :) (på min 13,3 tommer skærm er de endda næsten for store)
  Derudover så har jeg et lille spørgsmål. Jeg prøvede nemlig at bage dine muffins, men da jeg har mandelmel i skabet skulle jeg ikke selv blende det, og 200 g mandelmel var alt alt for meget, de blev virkelig tørre. Til mit næste forsøg, har du så en idé om hvor mange dl. mandelmel der blev ud af de 200 g mandler du blendede?

  Mvh

  • Tusind tak for din søde kommentar! Hmm – jeg smuttede mandlerne, hvilket jeg fuldstændig kan se, at jeg har overset at skrive, da jeg skrev opskriften over… Så tusind, tusind tak for din kommentar, det er hermed tilføjet!! Og undskyld, at du har forsøgt forgæves! Ved ikke, om du brugte æg? I stedet for chiafrø? For jeg tænker, om det måske også kan påvirke.. Men jeg vil gætte på en 170 g eller lignende i ren mandelmel??

 6. Maria

  Jeg brugte æg, andet tør jeg ikke når der ikke er hvedemel i dejen. Ja, jeg tror bare jeg må prøve at reducere mængden lidt. Brugte halv mandelmel og halvt fintmalet kokosmel, og har efterfølgende fundet ud af at kokosmel suger helt utroligt meget væske, så det kunne måske også være synderen 😉

  Kh

  • Hehe, ja, det gør kokosmel virkelig! Det har jeg også tidligere erfaret…………

 7. Louise D.

  Hej du! Jeger ny her på din blog, men allerede ret vild med den. Jeg tænkte om du har overvejet ( hvis du ikke har lavet det) nogle 100 kcal kager. Kunne være et fantastisk tiltag :-)
  Bare en ide.
  Louise

  • Benedikte

   Hej! Tusind tak for din søde kommentar og velkommen til 😉 hmm, jeg har hverken lige lavet eller overvejet det, da jeg ikke er typen, der tæller kalorier :) det er ikke lige det, som jeg gør det mest i, men tak for ideen!
   Mange hilsner Benedikte

 8. Christine Balle

  Hejsa
  Også bare et kæmpe

  • Hej Christine,

   Tusind tak for din kommentar! Det er jeg virkelig glad for at høre :) hmm, ja man kan nok ikke komme uden om majsstivelsen – det er jo den, der holder det tørt… Hvad med natron måske? Eller æg? Sig gerne til, hvis du finder ud af en løsning!

   Mange hilsner Benedikte