0 Kommentarer til FIBERNØDDEBRØD

  1. Pingback: KYLLING OG BROCCOLI I PEANUTBUTTER « SUND MUMS

  2. Pingback: PÅSKE-RAW BROWNIE MED JULEKRYDDERIER « SUND MUMS

  3. Pingback: HJEMMELAVET SUNDHEDSBURGER « SUND MUMS

  4. AK

    Først og fremmest utrolig fin blog.. Den vækker opmærksomhed allerrede ved første øjekast.. – godt arbejde. :)
    Jeg har et spørgsmål: Hvad er ingrediensen: HUSK?

    • Tusind tak for de søde ord! Det er knuste loppefrøskaller, kaldes også psylliym HUSK.. Det kan købes i supermarkeder. Det er noget, som man også bruger til maven både ved forstoppelse, diarré, irritabel tyktarm, osv., fordi det binder sig rigtig godt med vand og har sådan en klister-effekt :)
      Mange hilsner Benedikte

  5. Tina

    Hej

    Hvor tynd maser du dejen? Hvis den skal bruges som burgerbolle, må den vel ikke blive for tynd. På billedet ligner det ca. ½ cm kan det passe? for de hæver vel ikke op.

    Mht. burgerbollerne – skærer du dem ud af den store plade, eller laver du små separate “klatter” hertil? :)

    Mvh Tina

    • Hej Tina,
      Ja – ca. 1/2 cm passer faktisk ret godt :) Den hæver nemlig ikke, nej, men når man tilsætter lidt bagepulver og mineralsalt, så bliver den en smule mere luftig. Når jeg laver dem til burgerboller, så gør jeg det, at jeg ruller dejen ud som normalt og laver herfra de cirkulære brød ved at sætte en skål, hvis størrelse er passende, nedover og lige “vride rundt”. Og så den resterende dej ruller jeg så ud som normalt :)

  6. Søde Benedikte. Har først lige opdaget disse fiberbrød nu. Nøøjjj, hvor ser de lækre ud! Dem er jeg simpelthen nødt til at afprøve! Tror du, at de kan laves uden husk?
    Har vist aldrig fået sagt, at jeg er vild med dit topbillede. Det ser så fint ud!!

    • Åh, hvor er jeg glad for at høre, at du sådan helt får lyst til at lave dem! Det skal du helt sikkert prøve, synes jeg ;) Hmm – jeg ved det ikke helt. Det er det, der binder dem helt sammen.. Måske man kan prøve med æg i stedet?
      Og tusind tak!

  7. Pingback: DET ALTERNATIVE SMØRREBRØD « SUND MUMS

  8. Fin fin blog, tak for dejlig mad inspiration.

    Hvor mange “bolelr” bliver der ca. ud af denne portion?

    • Tusind tak! Jamen det kommer jo lidt an på størrelsen, men vi havde cirka 4 ud af en portion og så måske en smule ekstra dej. :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>